Sziasztok!

Az utóbbi időben – talán nektek is feltűnt – kissé megfogyatkoztak a haul jellegű bejegyzések. Igazából konkrét oka nincs, hiszen szoktam vásárolni, csupán úgy döntöttem, hogy nem szeretnék túlságosan is vegyes, talán káosznak tűnő vásárlós bejegyzéseket, hanem inkább a tematikus mellé teszem le a voksomat. Ilyen lesz a mai is, amiben az utóbbi pár hónap néhány olyan Pepcos szerzeményéről lesz szó, amiket szerintem megéri kiemelni.

Kezdjük is talán a legnagyobb kedvenceimmel, a párnahuzatokkal. Az utóbbi időben teljesen rákattantam a párnahuzatokra, és folyamatosan vadászom is őket. Rengeteg szép stílusú darabot szoktam látni a Pepcoban, viszont van egy olyan furcsa tulajdonságom, hogy a mintás huzatokat csak a téli időszakban preferálom, az év többi szakában inkább az egyszínűekhez vonzódom – természetesen akad kivétel, de azért az esetek nagy részében ez így van. Ezeket a pihepuha, meseszép felületű huzatokat 360 forintos darabáron tudtam beszerezni – először a sötétszürke és a barna rabolta el a szívemet, végül mellé dobtam a menta változatot, míg a rózsaszínre hetekkel később bukkantam rá, de nem hagyhattam ott, szuperül passzolnak egymáshoz -.

Habár az időjárás még egyáltalán nem indokolja, én mégsem tudok ellenállni a puha plédeknek. Először a fenti darabot szereztem be, ami olyan, mintha filc anyagból lenne, majd az alsó, hihetetlenül puha darabot, ami nagyobb méretű, és akciósan jutottam hozzá. Alig várom már a kuckózós őszies időt.

A Nature feliratú dekorációval régóta szemeztem már, de mire rászántam magam a megvásárlására, el is fogyott a helyi üzletben – azonban ezt abszolút nem bánom, mert most ismét kapható volt, ráadásul akciós áron, szóval gyorsan le is csaptam rá. A háttérben látható fogast eredetileg sálak tárolására vettem, de szerintem inkább a nyakláncokat fogom ráaggatni, így végre nem fognak állandóan összegabalyodni a dobozban. 

Szétnéztem a különböző tányér-és poháralátétek között is, bár nem az eredeti funkciójuk szerint fogom őket használni, hanem fotózáshoz kiegészítőként. Mindegyik akciós volt, a nagy ezüst kör alakú tányéralátét 290 forint, míg a kisebb, arany és ezüst színű poháralátétek 150 forintba kerültek ( ezekből 6-6 darab van egy csomagban ).

Régebbi, pár hónapos szerzemény ez a két kaspó – amikor elkezdték leakciózni az ilyen típusú termékeket, akkor csaptam le rájuk. A szívecskés beton(hatású?) darabba valószínűleg kövirózsát fogok ültetni, míg a másik, márványmintás darab azóta is az egyik kedvencem.

Amikor elkészült végre a szobánk arra gondoltam, hogy szeretném kicsit feldobni azt, de csak apróságokkal, mert majd szeretnénk lecserélni a teljes bútorzatot. Elsőként egyből az éjjeli lámpa jutott az eszembe, mert csak egy volt nekünk, és az sem túl szép. Viszont ez a darab igazi szerelem lett, nagyon tetszik a mérete és a geometrikus formája is. Egyetlen bajom vele, hogy fehéret szerettem volna, de abból csak egy volt, végül két szürkét hoztam el – terveztem átfesteni, de kezdek egyre jobban megbarátkozni vele.

A költözés során – egyik szobából a másikba – rájöttem, hogy bár mindennek megvan a maga helye, mégis nehéz őket pakolni, mert úgy önmagukban vannak betéve a szekrénybe, szóval beszaladtam a Pepcoba, és be is vásároltam kartondobozokból. Ezek a legkisebb méretűek, de van közepes és nagy is belőle, és potom áron adják őket – egy szettben két doboz van -. Jelenleg a levélmintásban a tavaszi dekorációt tartom, míg a szürkébe a karácsonyi dekorok kerültek – meg ezen kívül egy óriási átlátszó ládába, de ez már más téma 😀 -. 

Végül de nem utoljára két random termék is landolt a kosaramban. Az előtérben látható hópelyhes lámpás kilóg a sorból így a nyár közepén, de hónapok óta kerülgettem, úgyhogy végül beadtam a derekam, és akciósan le is csaptam rá. A sütőforma címkéjén pizza forma szerepel, ám én valószínűleg süteményt fogok benne készíteni, és szintén akciósan sikerült lecsapnom rá.

Ti miket vásároltatok esetleg mostanában a Pepcoban? 🙂