Sziasztok!

Tudom, hogy a legutolsó bejegyzés szintén egy haul volt, azonban képtelen vagyok most másra gondolni, és szerettem volna minél hamarabb megmutatni nektek ezeket a Yankee Candle viaszokat, hogy mihamarabb elkezdhessem őket használni. Ez tényleg egy hatalmas haul lesz, ugyanis hirtelen 25 viasszal lettem gazdagabb, és vannak köztük érdekességek is.

Két helyről is sikerült bevásárolnom: a nagyobb része az illatgyertya.hu webáruháztól érkezett, ahol egyrészt lecsaptam az új őszi kollekcióra, másrészt pedig kihasználtam a Summer sale-t, és elég nagy kedvezményekkel vásároltam, illetve vettem Facebookon is párat, kezdjük is ezzel.

Ritkán szoktam a Marketplace-en nézelődni, azonban egy hete magam sem tudom, hogy miért, de rákerestem a Yankee Candle névre, és hihetetlenül megörültem, mikor kidobott egy hirdetést, ugyanis hat olyan viaszt is találtam közte, amire régóta vágytam, de nehéz beszerezni őket. Ilyen például a Salted caramel, amit már csak akkor ismertem meg, amikor kivonták a forgalomból, és fájt is érte a szívem, de így végre kipróbálhatom. A Home sweet home bár jelenleg is kapható, így még olcsóbb volt számomra, azonban a többi ( Sweet apple, White christmas, Vanilla chai, Merry marshmallow ) már nem, vagy nem is volt elérhető Magyarországon, szóval hihetetlenül örülök ennek a vásárlásnak.

Mint említettem, lecsaptam a legújabb őszi kollekció mind a négy darabjára is, és bár még nem használtam őket, de szilárd állapotban megszaglászva bátran kijelenthetem, hogy a Ciderhouse és a Golden chestnut lesz a legnagyobb kedvencem, de a Sweet mapple chai is igazán tetszik. A legjobban a Dried lavender&oak illattól féltem, ugyanis nem szeretem kimondottan a nagyon erős, fejbevágó levendula illatot, de szerencsére a fás felhang olyan jól kiegészíti, hogy így hihetetlenül megszerettem. 

Tavaly különböző okok miatt nem tudtam megrendelni a karácsonyi kollekciót, de fájt érte a szívem, szóval úgy döntöttem, hogy nem húzom tovább, és megrendelem mind a négy illatot tart formájában. Szintén csak szilárd állapotban szagolgattam még meg őket, de ezek alapján számomra legjobban a Glittering star lett a gyümölcsös jegyekkel, illetve a Winter wonder a vaníliás akkordok miatt. A Frosty gingerbred-del vegyesek az érzéseim, tetszik, de félek, hogy túl tömény lesz égetve, míg az Icy blue spruce első szaglásra kissé csalódás, mert inkább mentolosnak érzem, mintsem fenyősnek, de égetve majd kiderül, hogy mit is tud, 

Én alapjáraton már készülök a karácsonyra – vessetek meg érte 😀 -, szóval pont kapóra jött, hogy több karácsonyi illat is 40%-os kedvezménnyel volt kapható a Summer sale alatt, szóval jól be is vásároltam belőlük – ahogy látom, több még mindig akciósan kapható az illatgyertya webáruházban, lessétek meg őket-. Az All is bright hatalmas szerelem, meg is van nekem kis üveggyertya formában, de annyira sajnálom elégetni, hogy inkább beszereztem belőle egy tartot, hogy tudjam élvezni az illatot. 😀 A Christmas memories illattól kicsit féltem, mert olvasva a véleményeket senki nem szerette szilárd állapotban, csak égetve, azonban nekem még égetés nélkül is nagyon tetszik, és alig várom, hogy kipróbálhassam élesben. A Winter glow és a Season of peace viaszra azért csaptam le, mert mindenki úgy  emlegeti őket, mint a téli frissesség illata, míg a Sparkling snow az illatjegyek leírása alapján rabolta el a szívemet. A Rhubarb crumble megvásárlásánál abszolút a kíváncsiság hajtott, ugyanis soha nem szagoltam vagy kóstoltam még rebarbarát – kíváncsi leszek rá használat közben. 

Így a bejegyzés végére maradt pár random illat is, amiknek nem tudtam ellenállni, és a kosaramba dobtam őket. A Turquoise sky ( az All is bright-hoz hasonlóan ) kis üveges gyertyaként már meg volt nekem, de szinté hatalmas kedvenc, ezért vettem belőle is egy viaszt, hogy ne a gyertya fogyjon – nézzétek el ezt nekem :D. A szőlő illat nekem olyan, mint az alma: bármikor bármennyit, így nem is volt kérdés, hogy meg fogom vásárolni a Tuscan vineyard illatot. A Café al fresco-t már használtam mintagyertya formában, és nagyon megszerettem, míg az Autumn pearl-re és a Moonlit blossoms-ra nagyon kíváncsi voltam, szóval dobtam belőlük is egyet-egyet a rendeléshez. 

Talán soknak tűnhet ez a mennyiség, de higgyétek el nekem: ha egyszer kipróbáljátok a Yankee Candle viaszokat, ti sem tudtok majd leállni. 😀