Sziasztok!

Már jó pár hét eltelt azóta, hogy megérkezett hozzám egy Ziaja csomag, benne két dezodorral. Mivel egy deo-t letesztelni nem pár napig tart, ezért szorgosan használgattam is őket, hogy minél átfogóbb bejegyzést tudjak készíteni róluk – ez jön ma.

A Ziaja termékekkel alapjáraton is meg vagyok elégedve, ráadásul külön öröm számomra, hogy a DM üzleteiben is elérhetőek, így elég csak besétálnom a legközelebbi DM drogériába, és nem kell a netes rendeléssel bajlódni. Ez a két termék is elérhető minden DM üzletben, szóval ti is könnyen és egyszerűen hozzájuk juthattok.

Ziaja sensitive deo

Szerencsére a szenzitív változat használata során nem tapasztaltam kellemetlen tüneteket, így ezt én kezdtem el használni – és nagy kedvencem is lett. Én alapból hihetetlenül izzadós ember vagyok, ráadásul az utóbbi pár hét időjárása csak fokozta ezt, szóval úgy voltam vele, hogy ha ezt a próbát kiállja, akkor ezentúl csak is ezt a típust fogom használni – és kiállta. 🙂 Bár az izzadást nem szüntette meg – de végül is ez egy természetesen folyamat, szerintem nem is szabad teljes mértékben likvidálni -, azonban mérsékeltebb lett tőle, viszont az izzadtságszagot megszüntette, hiába izzadtam, nem érződött semmilyen szag közben, ami számomra nagy öröm, mert ezen szoktak elbukni általában a dezodorok. Külön fontos számomra egy izzadásgátlónál, hogy ne hagyjon foltot, ugyanis mivel általában feketében járok, ez sokszor okoz problémát, azonban a Ziaja deo ezt az akadályt is vette, egyáltalán nem színezte meg a ruháimat. A golyós kiszerelését is megkedveltem, általában a reggeli öltözködés elején kenem be a hónaljamat, és amíg teszek-veszek pár percig, már meg is száradt, és nyugodtan lehet öltözni tovább. Az illata is nagyon tetszik, visszafogott, semleges, így bármilyen parfümöt tudok mellette használni, nem nyomják el egymást. Mióta megkaptam, azóta csakis ezt használom, és már biztos vagyok abban, hogy évekig ő lesz az új befutó nálam. 🙂

Ziaja blocker deo

Soha nem próbáltam még olyan dezodort, amit éjszaka kellene használni, így nagyon kíváncsian vágtam bele a tesztelésbe. A leírás szerint 2-3 napig kell éjszakánként használni, utána pedig heti egy-két alkalommal. Az első két napon nem igazán tapasztaltam semmilyen változást, ugyanannyira izzadtam, mint előtte, azonban a harmadik nap környékén ez megváltozott, és érezhetően csökkent a napközbeni izzadásom mértéke. A termék kellemes, visszafogott illattal rendelkezik, bár kissé nehezen szívódik be, de reggelre nyomát sem érzem annak, hogy éjszaka használtam volna. Egyetlen fájdalmam van csupán a termékkel kapcsolatban: mint minden dezodort, így ezt sem szabad frissen borotvált területen használni, én viszont mindig az esti zuhanyzás során esek túl ezen a procedúrán, így kissé nehézkes volt számomra az, hogy változtassak a szokásaimon. Viszont mivel mostantól kezdve csak heti egyszer tervezem használni, így jobban beiktatható a napi rutinomba a dezodor használata is. Bár azóta is ugyanúgy használok napközben is izzadásgátlót, mégis sokkal kevesebb kell belőle, tehát maga a termék tényleg hatásos. Ajánlom mindenkinek, aki nagyon izzadós, sokat segít ezen a problémán.

Ráadásul a Ziaja jóvoltából most lehetőségetek nyílik kipróbálni a Ziaja blockert dezodort – keressétek a fentebb látható képet az Instagram profilomon ( @cleanreallife ), ahol minden fontos infót megtalálhattok a nyereményjátékkal kapcsolatban.

Ti milyen dezodort használtok a legszívesebben? Jöhet bármi: márka, típus, formula, kiszerelés.