Sziasztok!

Utoljára több, mint két évvel ezelőtt kerültem be Trnd projektre – volt pár, amit bántam, hogy nem jött össze, de tény, hogy nem is jelentkezem rájuk ész nélkül, csakis azokat célzom meg, amik igazán tetszenek. Ilyen volt a Perwoll mosószeres projekt is, hiszen rengeteg jót hallottam már róluk, és reménykedtem, hogy bekerülök, és kipróbálhatom őket – és ez össze is jött. 🙂 A mai bejegyzésben mesélnék kicsit ezekről a mosószerekről, illetve arról, hogy hogyan is kapcsolódik ez a turizáshoz. 

Két típusú mosószert volt lehetőségem tesztelni a Perwoll Renew Advanced Effect családból, talán nem túl meglepő módon a fekete verziónak örültem a legjobban, de a színes ruhákhoz való is hatalmas kedvencem lett. Mindkét mosószer a Fibrex-tech technikára épül, a mosószerek pedig az alábbiakat ígérik:

– Segít a színek intenzitásának a megújításában.

– Megfelelően ápolja a már sérült szálakat, hogy azok jobban visszaverjék a fényt.

– Segít kiegyenesíteni a szálakat, hogy azok megtartsák eredeti formájukat.

Bár hihetetlenül vártam a tesztelés folyamatát, azért kicsit szkeptikus is voltam, hogy tényleg egy mosószer lesz a megoldás a problémáimra? És mégis, engem abszolút meggyőzött a termék. 🙂

Többszöri használat után bátran kijelenthetem, hogy tényleg működik: a ruháim kissé élénkebbek lettek, ami nagy szó, ugyanis eddig ezt csak ruhafestéssel tudtam megoldani. Természetesen kell az, hogy folyamatosan ezzel mosson az ember, de én például le vagyok nyűgözve attól, hogy a szürkés színű, kifakult fekete farmernadrágom visszanyerte az eredeti színét. A mosószerek illatát külön kiemelném, hiszen annyira finomak, hogy öblítőt sem használok hozzájuk – a színes verzióé kissé erőteljesebb, de a fekete mosószer sem sokkal marad le. 

Ilyen az, amikor csak a saját ruháimat mosom. 😀

Egy dolgot azért hadd jegyezzek meg: sajnos a folteltávolításban nem jeleskedik ez a mosószer, tehát ha erősebben szennyezett ruhát mosnátok vele, érdemes előkezelni a foltot. Szerencsére nálunk ilyen nincs, így én önmagában használom.

Külön öröm számomra, hogy mindenki, akinek adtam a mintákból csupa pozitív dolgot mondott róla. Az egyik barátnőm például odáig van a színes ruhákhoz való verzióért, ugyanis ennek köszönhetően végre visszakapta a kedvenc pólója az eredeti színét.

És hogyan is kapcsolódik ez a mosószer a turis ruhákhoz?

Talán már említenem se kell, de imádok turiban vásárolni. Csakis olyan darabokat hozok el, amik épek és nem deformálódottak, azonban a legtöbb, főleg fekete turis ruha enyhén, vagy eléggé kopott, lévén előtte már azt hordták, és mosták -természetesen azonban nem csupán a régi holmik színének megújításához szuper ez a mosószer, hanem az új ruhákat is érdemes ezzel mosni, ezáltal megelőzve a kopás lehetőségét –. Próbálom azért azokat megvenni, amiknek a színével nincs túl nagy baj, viszont ha olyat találok, amiről képtelen vagyok lemondani, viszont már szürkévé kopott, azt ruhafestékkel szoktam felfrissíteni – ennek meg van a maga előnye és hátránya is, de tény, hogy mióta ezt a mosószert használom, már bátrabban hazahozok kissé kopottabb holmikat is, mert tudom, hogy pár mosás, és újra szép fekete színben fog pompázni az adott holmi. Ilyen tekintetben nagyon megkönnyítette az életemet a Perwoll, és azt hiszem, mostantól kezdve mindig fogok belőle itthon tartani egy-egy flakonnal.

Ti próbáltátok már esetleg a Perwoll bármelyik termékét?