Sziasztok!

Huh, hol is kezdjem… Tudjátok, hogy imádom az illatgyertyákat, az Aurora Candle gyertyái pedig kifejezetten nagy kedvenceim azóta is, hogy egyszer már teszteltem tőlük két illatot is – ezekről, illetve átfogóan a gyertyáikról olvashattok itt -. Tervben volt, hogy szeretnék kipróbálni tőlük téli illatot is, ám arra nem számítottam, hogy az Aurora Candle csapata egy komplett karácsonyi ajándékcsomaggal fog meglepni, benne pedig öt különleges gyertyával,amikről szeretnék ma mesélni nektek kicsit.

Karácsonyi ajándékcsomag

Idén különleges akcióval készült az Aurora Candle csapata: lehetőségetek van karácsonyi box megvásárlására, ami egy prime és két home méretű gyertyát rejt, melyeket ti választhattok ki, hogy melyik illatok legyenek. Ezen felül választhattok pluszba egy home méretű gyertyát, mely illata szintén a ti döntésetek. És ez még nem minden, ugyanis a csapat készült egy meglepetés gyertyával is, melynek illata titkos, és csakis az szerezheti be és ismerheti meg, aki vásárol egy karácsonyi ajándékcsomagot. Tehát 5 különböző gyertyát kaptok 12.990 forintért, ami fantasztikus ár érte, főleg úgy, hogy ízléses csomagolásba is rejtik őket, illetve ezáltal egy limitált, igazán egyedi Aurora Candle gyertya boldog tulajdonosai lehettek.

A kiválasztottak

Hihetetlenül nehezen sikerült végül kiválasztanom a négy illatot, hiszen rengeteg csodás őszi-téli illatot készítettek ( így is maradt még pár olyan, amit egyszer szeretnék kipróbálni ), de végül sikerült döntésre jutnom.

Diótörő: hatalmas dilemma volt, hogy melyik illatokat válasszam ki magamnak, de azt már az elején tudtam, hogy prime méretben csakis a diótörő jöhet szóba! Számos helyen belefutottam már ebbe az illatba, mindenki istenítette, úgyhogy tudni akartam, mi a titka. Bevallom őszintén, amikor először szagoltam, kissé meghökkentem, bár bevallom nem is tudom, milyen illatra számítottam. Viszont utána egyre többször vettem észre, hogy lecsavargatom az üveg tetejét, csak hogy beleszippantsak, majd amikor meggyújtottam rájöttem, hogy teljes szerelembe estem ezzel az illattal. Édeskés diós illat, ami tökéletes ősszel és télen is. Imádom!

Karácsonyi varázslat: sokat vacilláltam e között és és egy másik illat között, de végül győzött a narancs-imádatom, és őt választottam. Ez egy tipikusan olyan illat, ami bárhol és bármikor megállja a helyét, ha a karácsonyi szezonról van szó – elég csak meggyújtani, és máris ünnepi hangulatba kerül tőle az ember. A narancs mellett fahéj és szegfűszeg teszi illatossá a szójaviaszt, amik egyvelege egy nagyon finom ünnepi süteményre emlékeztetnek.

Forralt bor: a legélethűbb forralt bor illat, amit valaha szagoltam! Teljesen őszintén mondom, soha nem találkoztam még ennyire igazi illattal, ami ennyire jól visszaadja a valódi forralt bor illatát. És nem csupán bor illata van, hanem érződik benne a citrusosság és a karácsonyi fűszerek illatvilága is. Ezt szagolva csupán arra vágyik az ember, hogy egy pohár finom forralt bort kortyolgatva bebugyolálja magát egy pihe puha takaróba, és belefeledkezzen egy izgalmas könyvbe.

Pihe-puha párna: az ajándékcsomagba szerettem volna karácsonyi illatokat összeválogatni, ám gondoltam arra is, hogy általában már január-február környékén szeretem a lakásba kissé becsempészni a tavaszias, de mégse túl erősen virágos illatokat, így esett a választásom a Pihe-puha párnára, mint ajándék gyertya. Bár az alapkoncepcióban itt is vannak virágok – méghozzá ibolya, narancsvirág, jázmin és liliom -, de kiegészül egy kis púderes felhanggal, amitől kissé lágyabb, kevésbé tolakodó lesz az összhatás. A leírás szerint a frissen mosott és napon szárított ágynemű illatát imitálja, amit abszolút hoz is, hiszen teljes mértékben ilyen illatot árasztanak a ruháim tavasszal, mosás után! Ez számomra nagyon kedves gyertya lett, hiszen a téli, borongós időben is azt az illatot csempészi be a lakásunkba, ami nekem az abszolút tavaszt jelképezi.

Meglepetés gyertya: hihetetlenül nehéz nem leleplezni a meglepetés gyertyát, hiszen legszívesebben körbemutogatnám mindenkinek, hogy “Nézd! Ez a gyertya teljesen én vagyok!”, hiszen ez egy olyan illat lett, ami a legeslegnagyobb kedvencem gyertyák terén – is -. Lehetne ezt még tovább ragozni, de csak annyit mondanék: higgyétek el, megéri megvenni a dobozkát, hiszen másképp nem juthattok hozzá ehhez a gyertyához, és ezt nem éri meg kihagyni!

A csomagolásról

Így a végén szeretnék ejteni pár szót a csomagolásról is, nem csak az illatokról, hiszen meseszép köntösbe burkolták őket. A kemény karton dobozt hihetetlenül szép, ünnepies grafika díszíti olyan karácsonyi motívumokkal, mint a diótörő, a fenyőfát szállító kisautó, a kis vonat, valamint a fenyőágak. Annyira tökéletes, hogy plusz csomagolás se kell rá, ez így már maga egy karácsonyi csoda. Ráadásul a csapat még kedvesebbé tette a csomagot azáltal, hogy két szaloncukrot is elrejtett benne – hát milyen édesek, nem? 🙂

Nem mellesleg a doboz dekorációnak is kitűnő, én például már el is helyeztem őt a nappaliban a téli szezonra, aztán pedig ebben fogom tárolni a karácsonyi gyertyákat várva, hogy a következő évben is elővehessem őket.

Így a legvégére pedig egy hasznos információ: ne felejtsétek el időben leadni a rendeléseteket, hogy a karácsonyfa alá rejthessétek az ajándék boxot – számoljatok azzal, hogy ilyenkor megnő az online vásárlások száma, a futárok leterheltek, és előfordulhatnak csúszások, szóval semmiképp se hagyjátok az utolsó pillanatra a vásárlást!

!