Sziasztok!

*Mielőtt belekezdenénk a posztba, hadd ajánljam nektek az új Instagram fiókomat, ami a házunk felújításáról szól – Ház diófával*

Kisebb kihagyás után újra itt vagyok. Ezúttal egy vásárlós bejegyzést hoztam nektek, ám nem a tőlem megszokott módon, ugyanis úgy érzem, hogy az, hogy összeszedem egy képre a megvásárolt dolgokat nem túl egyedi, ezért ezentúl megpróbálom őket nagyjából a használati helyükön lefotózni. Január óta beszereztem néhány dolgot, de most csak azokat hoztam el, amikről szerintem érdemes beszélni.

Mikromax – 1300,-

Random fogok haladni, így kezdjük is a sort ezzel a felakaszthatós kaspóval, ami elrabolta a szívem. Nemrég fedeztem fel egy számomra új üzletet Békéscsabán, és ott sikerült lecsapni rá körülbelül 1300 forintért. Hármat is vettem rögtön belőle, és a lakásban kaptak helyet, bennük pedig futó növényeket tartok – a képen az általam gyökereztetett szobai futóka látható.

Pepco – 360,-

Annyira nem túl meglepő dolog, hogy imádom a Pepcos párnahuzatokat, ám általában csak egy-egy darabba szeretek bele, viszont ez a kollekció teljesen elrabolta a szívemet, ezért be is szereztem belőle minden létező színt. A rózsaszínen először gondolkoztam, de igazából megtetszett, az abszolút kedvencem pedig a mustársárga darab, ami igazi tavaszi hangulatot csempész a lakásba.

Praktiker – 2500,-

Már jó ideje kerestük a megfelelő szőnyeget a nappaliba, és a minap, amikor a Praktikerben jártunk teljesen véletlenül bukkantunk rá. 80% juta, és 20% pamut az összetétele, és imádom ezt a letisztult, neutrális kinézetet. Nem mellesleg pedig hihetetlenül jó áron jutottunk hozzá, ugyanis az eredeti, 10.000 forintos árról le volt akciózva 2500 forintért, úgyhogy nagyon szerencsések vagyunk, hogy pont találtunk belőle egyet.

Obi – 349,-

Kaspókból sosem elég, és így a tavaszt várva képtelen vagyok ellenállni a pasztell árnyalatoknak. Ezeket a kerámia kaspókat az Obiban vettem 349 forintos darabáron, és a szürkén, a sárgán, illetve a türkizen kívül volt még belőle rózsaszín is, de azt otthagytam végül. A benne lévő növények is újdonságok nálam, a Szobaarália és a Cicafülű korallvirág ( hát milyen édes neve van már 😀 ) Pennys szerzemény, míg a középen lévő futó növény a Praktikerből.

Pepco – 590,-

Ezt a márványmintás üvegtálcát még valamikor januárban sikerült megvennem, akkor akciósan 590 forintért. A mérete nem túl nagy, viszont pont ideális arra, hogy a mindennap használt kozmetikumokat tároljam rajta a fürdőszobában, és igazán egyedivé teszi a fürdőszoba polcot a megjelenésével.

Pepco – 1190,-

Az nem túl meglepő, hogy mindig találok magamnak valamit a Pepcoban, ami nagyon megtetszik, ám a képen látható fém virágtartóba annyira beleszerettem, hogy másnap rohantam is beszerezni egyet belőle – ugyanis már láttam magam előtt, hogy milyen jól fog mutatni a teraszon, ha az egyszer végre elkészül. Van egyébként egy hasonlóm már, csak az ősrégi, illetve három hosszúkás tartója van, abba szoktam nyáron a muskátlikat belepakolni, és szuperül néznek ki benne. Ebbe most vettem hat meseszép primulát az Obiban, de terveim szerint folyamatosan virágok lesznek benne a tavasz-nyár folyamán.

Pepco – 360,-

A kaspókon kívül imádom a vázákat is, és képtelen vagyok lemondani egy-egy darabról, ha az igazán megtetszik. Szerencsére nem kell túl sokat költenem erre a szeszélyemre, ugyanis a képen látható váza mindössze 360 forintomba került .Nagyon tetszik, hogy fehér, minimalista, és kisebb méretű, így tökéletesen mutat benne szinte bármilyen virág.

Pepco – 520 – 1490,-

A végére hagytam azt, ami a Pepcos csoportban is nagy port kavart, ugyanis elég nehezen lehetett hozzájutni, viszont nekem olyan hihetetlenül nagy szerencsém volt, hogy sikerült lecsapni rá. Ezt a tárolót darabokban lehet megvenni, a rúd 750 forint volt, a képen látható polc ha jól emlékszem, akkor 1190 forint volt, a kampók pedig 590 forint a hatos szett. Ezen kívül én vettem még egy rudat, egy szett kampót, illetve egy másik típusú polcot is ( az talán 1490 forint volt ), viszont az még nincs feltéve, mert előtte még azon a részen dolgoznunk kell. Nekem nagyon tetszik, az árát pedig abszolút megérte.

Nos ennyi is lett volna a mai bejegyzés. Meséljetek, ti miket vásároltatok mostanában? 🙂