Sziasztok!

Ma egy igazán különleges bejegyzést hoztam nektek, ugyanis évek óta nem volt szerencsém Dm boxot nyerni, de most végre sikerült – vagyis nem nekem, hanem páromnak – egyet megkaparintani, ráadásul azt, amire a legjobban fájt a fogam – haha, micsoda szóvicc 😀 Szóval a mai bejegyzésben erről a dobozról lesz szó.

Amit tudni kell, hogy mióta létezik a Dm Kedvencek doboz, ez a harmadik, ami a tulajdonomban van. Az első kettőt még az újítás előtt sikerült megnyernem – amikor még egy fajta doboz volt, és meglepik voltak a benne található termékek -, mióta ez az új rendszer van, nem nyertem. Bár bevallom, ritkán pályáztam bármelyikre is, ugyanis bár nem tetszett először, hogy tudjuk a dobozok tartalmát, arra jó, hogy így nem pályázok meg olyan dobozt, amit ne tudnék használni.A mostani szériából háromra is leadtam a jelentkezést, de szurkoltam, hogy ezt sikerüljön megnyernem, és bár nekem nem lett szerencsém, páromnak igen.

A doboz egyébként nagyon tetszik, bár azért a régi két dobozos megoldás nekem jobban bejött, hiszen ezen csak egy papír borítás van pluszba, de az alatta lévő darab meseszép, egészen biztosan fel fogom használni valamire.

Így nézett ki a csomag kibontás után: a már megszokott szalag, ezúttal rózsaszín színben, a matricával lezárt papír, és a kis kártya, amiről puskázni fogom a termékek leírását. Na de akkor nézzük is, mit is rejtett ez a csodadoboz.

 

Rapid White fogfehérítő csík ( 5499,- )

Ez volt az a termék, ami először megragadta a fantáziámat az egész dobozból. Régóta szerettem volna valami hasonlót kipróbálni, de hát nem adják túl olcsón, azonban így végre kipróbálhatom.

“A RAPID WHITE az otthoni fogfehérítés szakértője. Klinikailag igazolt hatás, akár négy árnyalattal fehérebb fogak már egy hét alatt. A szájban feloldódó fogfehérítő csíkok használata expressz gyors, akár 5-7 perc is elegendő hozzá alkalmanként. Használata naponta kétszer javasolt egy héten át (a doboz 14 tasak fogfehérítő csíkot tartalmaz).”

Elmex viaszolt fogselyem, 50 ml ( 1199,- )

Eddig más márka fogselymét használtam, az Elmex darabját még nem is próbáltam, de így lehetőségem nyílik rá.

“Az Elmex viaszolt fogselyem hatékonyan távolítja el a foglepedéket és az ételmaradékot a fogak közül, ezáltal segít küzdeni a fogszuvasodás ellen. Speciális szálának köszönhetően használat közben megvastagszik, így biztosítja a fogközök alapos tisztítását.”

Listerine Advanced White szájvíz, 250 ml ( 1099,- )

Szájvízből is sokfélét próbáltam már, és volt köztük Listerine is, azonban ezzel a fogfehérítős változattal nem volt még dolgom, szóval kíváncsian várom, mit tud élesben.

“A Listerine Advanced White szájvíz a benne található illóolajoknak köszönhetően csökkenti a lepedékképződést, eltávolítja a fogakon megtapadt szennyeződéseket és segít megakadályozni új elszíneződés kialakulását a fogfelszínen.”

Meridol parodont expert fogkrém, 75 ml ( 1499,- )

Ez a doboz abszolút rám lett szabva, hiszen a nem túl fehér fogakon kívül elég erősen küzdök az ínyemmel is, ami hiperérzékeny, szóval remélem, ez a fogkrém segíteni fog rajta.

“A meridol PARODONT EXPERT fogkrémet fokozott hatékonyságú aktív formulával a vérzésre és sorvadásra hajlamos íny védelmére fejlesztették ki. Klinikailag igazolt formulája magasabb koncentrációban tartalmaz antibakteriális összetevőket. Indirekt módon segít enyhíteni az ínygyulladást, támogatva ezzel az íny természetes öngyógyító folyamatát.”

Naturland svédkeserű fogkrém + C-vitamin, 100 ml ( 1199,- )

Kicsit bánom ugyan, hogy valamelyik fogkrém helyett nem más került a dobozba, azonban mivel sosem próbáltam még Naturland fogkrémet, így nem bánom annyira, legalább ezzel a márkával is lesz valamennyi tapasztalatom.

“A Svédkeserű fogkrém + C-vitamin hatékonyan tisztítja fogait, így segít megőrizni fehérségüket és óvja egészségüket. Természetes anyagai és gondosan válogatott gyógynövények kivonata biztosítja a fogíny ápolását és a friss leheletet.”

Oral-B D12 Vitality 3D white lux elektromos fogkefe ( 6499,- )

A végére hagytam azt, aminek valószínűleg mindenki a legjobban örül azok közül, akik megnyerték ezt a dobozkát, mégpedig az Oral-B egyik elektromos fogkeféjét. Mivel nekünk van már egy – szintén Oral-B- elektromos fogkefénk, amit mindketten használunk – természetesen külön-külön, saját fejjel -, így ez valószínűleg továbbadásra kerül, tehát ha valaki szeretné megvenni, bátran írjon nekem e-mailt. 🙂 – azóta már megváltam tőle!

“Az Oral-B Vitality elektromos fogkefe klinikailag bizonyítottan kimagasló fogmosást tesz lehetővé az Oral-B manuális fogkefékhez képest. A professzionális fogorvosi eszközök ihlette fogkefefej fogról fogra haladva tisztít. Különleges tervezésű polírozó kelyhe segít a felületi elszíneződés, míg sörtéi a foglepedék eltávolításában; épp ezért ideális eszköz a korszerű fogmosáshoz és fogfehérítéshez. A markolatba épített időzítő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában.”

Az én véleményem szerint ez egy abszolút szuper doboz lett, ugyanis tele van hasznos dolgokkal, illetve 3000 forintért jutottam hozzá, és a benne levő termékek értéke 16.994 forint, ami azért nem semmi. Ti megnyertétek valamelyik dobozt a mostani körben? Mi a véleményetek róla?

  • CeCe Drake

    Ugyanezt nyertem meg! 🎉
    Előtte a másik dobozokat (2) még a régi rendszerben nyertem. Az újban ez az első. Nem is jelentkeztem a többire, csak erre a 4-ből. Már azt hittem, hogy nem is nyerek ebben a rendszerben, ráadásul visszaigazoló e-mailt se kaptam, poénból néztem meg, hogy nyertem-e. Hát nyertem! Pont a születésnapomon vettem át 😁
    A szájvíz jó, én ezt használom régóta, örültem, hogy ez van benne. A fogselyem is jó, régebben volt már ilyenem, nem panaszkodtam rá. Olyan átlagos. A fogfehérítőnek a sínes változatát is vettem már, az szuper volt, ezt meg utána használtam mint kiegészítés. Tkp ezért – hogy ennyi mindent ismerek benne – jelentkeztem, hogy hátha, mert szuper cuccok lapulnak a dobozban. A fogkefét már családon belül lepasszoltam, mert van már elektromosom. A fogkrém kocsit sok benne szerintem, az egyik helyett lehetett volna valami más, mondjuk nyelvtisztító vagy bármi egyéb. Ezeket is tovább adtam oda, ahova a fogkefét, mert sensodyne fogkrémről nem térek át semmi másra 🙂
    Összességében nagyon jó doboz és ez a legjobb mind közül!